VAN / BAŞKALE - Başkale Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: lisesi

Ara

İlçemiz Merkez Borsa İstanbul Çok Programlı Lisesinin öğretmenleri tarafından hazırlanan şiir dinletisi, Başkale Kaymakamı Sayın Asım SOLAK ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Serhat ÇAKMAK'ın da katılımıyla okulumuz konferans salonunda düzenlendi. Şiir dinletisinde çeşitli şairlerin birbirinden güzel şiirlerini öğrenciler ve öğretmenler seslendirirken müzik öğretmenlerinin verdiği müzik ziyafeti dinleyicilerden tam not aldı. Emeği geçen tüm BİST MTAL öğretmenlerine, öğrencilerine ve idarecilerine teşekkür ederiz.

Ara

Özel Elbak Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri, idarecileri ve özel öğrencileri tarafından hazırlanan etkinliğe Başkale Kaymakamı Sayın Asım SOLAK ve protokol de katıldı. Programda engelli öğrencilerin engelsiz etkinlikleri büyük beğeni topladı. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuza özel tasarlanmış ve armalı üniformalarımız öğrencilerimiz için hazırdır. Kızlar için deve tüyü rengi erkekler için bordo rengi tercih edilecektir.

Kas

Başkale Kaymakamı Sayın Asım SOLAK'ın da katılımıyla Başkale'nin çevre mahalleleri ve köylerinin muhtarlarına yönelik Van İl Göç İdaresinin bilgilendirme toplantısı okulumuz konferans salonunda yapıldı. Sunum ve video gösteriminin olduğu toplantıda ayrıca soru cevap şeklinde muhtarların göçle ilgili yaşadıkları problemleri dile getirme fırsatları oldu.

Kas

Cumhuriyetimizin ve ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 63. yılını saygı ve özlemle anıyoruz. Okulumuzda, Başkale Kaymakamı Sayın Asım SOLAK'ın ve protokolün katılımıyla Merkez Başkale İlkokulu ve Fatih Ortaokulu'nun öğretmenlerinin ve öğrencilerinin sunumuyla atamızı anma programı düzenledik. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Serhat ÇAKMAK'ın konuşmasıyla başlayan programda atamızın hayatını konu alan sunumlar, şiir dinletisi, öğrencilerin kareografileri ve oratoryo gösterileri yer aldı.

Programın ardından okulumuz öğrencilerinin de katılımıyla okulumuz öğretmenleri Müzik Öğretmeni Emre YILMAZ, Matematik Öğretmeni Oğuz KARABULUT ve Beden Eğitimi Öğretmeni Kadir DEĞER'in düzenlediği bir anma programı daha yer aldı. Öğrencilerimizden oluşan koro ve şiir dinletisiyle atamızı bir kez daha andık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 98. yılı okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Başkale Kaymakamı Sayın Asım SOLAK ve protokolün katılımıyla okulumuz konferans salonunda kutlama töreni düzenlendi. Törende, merkez okullardan gelen öğrencilerimizin şiir dinletileri ve tiyatro gösterileri yer aldı. Tören sonrası okulumuz idarecileri ve öğretmenleri öğretmenler odasında bir araya geldi.

Cumhuriyetimizin 98. Yılı Kutlu Olsun!

Ekm

Okulumuzda Trafik Jandarmaları tarafından ilçemiz genelinde taşımalı serviste görev yapan şoförlere trafik eğitimi ve güvenli araç kullanma hakkında okulumuz konferans salonunda seminer verildi.